Про Головне управління
Доступ до публічної інформації
Діяльність Головного управління
Нормативно-правова база
Публікації
Соціально-економічне становище регіону
Статистична інформація
Всеукраїнський перепис населення
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
Анкетні опитування
Конкурс на зайняття вакантних посад
Юним громадянам
Оголошення
Пошук по сайту





















Кількість відвідувачів


Доступ до публічної інформації > Інформація про систему обліку

Інформація про систему обліку

 

Запити на отримання публічної інформації згідно із Законом України "Про доступ до публічної інформації" надходять до Головного управління статистики у Сумській області (далі – ГУССО) в усній або письмовій формі під час особистого прийому або шляхом надсилання поштою, факсом, телефоном, електронною поштою, що вказані на офіційному веб-сайті ГУССО в розділі "Доступ до публічної інформації".

 

Реєстрацію запитів на інформацію здійснює відділ документального забезпечення та контролю виконання (працівник, відповідальний за організацію доступу до публічної інформації) централізовано в міру надходження.

 

При реєстрації працівником відділу документального забезпечення та контролю виконання (працівником, відповідальним за організацію доступу до публічної інформації) на запиті проставляється штамп про взяття його на контроль.

 

Зареєстровані відділом документального забезпечення та контролю виконання запити на інформацію з резолюцією керівника терміново передаються для надання відповіді до відділу поширення інформації та комунікацій із користувачами.

 

Підготовка відповіді на запит на інформацію не перевищує 5 робочих днів із дня реєстрації запиту відділом документального забезпечення та контролю виконання (працівником, відповідальним за організацію доступу до публічної інформації).

 

Якщо запит стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь надається не пізніше 48 годин із дня отримання запиту.

 

Усі відповіді на запити щодо отримання публічної інформації реєструє в журналі реєстрації запитів відділ поширення інформації та комунікацій із користувачами (працівник, відповідальний за організацію доступу до публічної інформації), при цьому індекс відповіді на запит містить позначку «ПІ». Запити на інформацію та документи щодо їх розгляду централізовано зберігаються в відділі поширення інформації та комунікацій із користувачами.

 

Система обліку публічної інформації

При використанні статистичної інформації посилання на ГУС обов'язкове

ІНФОГРАФІКА

Детальніше...

Детальніше...

Детальніше...

Детальніше...

Зміни споживчих цін

Детальніше...

Темпи зростання (зниження) експорту товарів

Детальніше...

Темпи зростання (зниження) імпорту товарів

Детальніше...

Середня заробітна плата

Детальніше...

Індекси реальної заробітної плати

Детальніше...

Індекси сільськогосподарської продукції

Детальніше...

Індекси будівельної продукції

Детальніше...

Індекси промислової продукції

Детальніше...

Вийшли з друку
Для придбання друкованих видань звертатись до відділу поширення інформації та комунікацій із користувачами за адресою: вул. Революції Гідності, 16, каб.14, м.Суми, 40022, Україна. Телефон: 25-21-27.
Показати все
© Головне управління статистики у Сумській області, 2006-2024

Зачекайте, будь-ласка!
Інформація завантажується.