Про Головне управління
Доступ до публічної інформації
Діяльність Головного управління
Нормативно-правова база
Публікації
Соціально-економічне становище регіону
Звітна документація
Статистична інформація
Всеукраїнський перепис населення
Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
Анкетні опитування
Конкурс на зайняття вакантних посад
Юним громадянам
Оголошення
Пошук по сайту





















Кількість відвідувачів


Статистична інформація > 2. Економічна статистика > Сільське, лісове та рибне господарство > Сільське господарство > Надходження молочної сировини на перероблення й отримання з неї молочних продуктів у Сумській області

Надходження молочної сировини на перероблення

й отримання з неї молочних продуктів1 у Сумській області

за січень–серпень 2025 року

 

 

Обсяг надходжень, т

Середня ціна купівлі2, грн за т

Кількість продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т

Загальне надходження молока коров’ячого сирого 

51687,2

х

х

  у тому числі куплено молока коров’ячого сирого 

51245,0

х

х

  частка жиру в молоці, купленому, %

3,86

х

х

  частка білка в молоці, купленому, %

3,23

х

х

Куплено молока коров’ячого у перерахунку на молоко коров’яче базисної жирності 3,4%

58126,0

15173,6

х

Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини

     

  у тому числі

 

 

 

  молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене)

х

х

к

  вершки (жирністю ≤ 29%)

х

х

к

  вершки (жирністю > 29%)

х

х

к

  молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності

  (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо))

х

х

к

  молоко згущене

х

х

к

  вершки сухі

х

х

  молоко цільне сухе

х

х

  молоко частково знежирене сухе

х

х

  молоко знежирене сухе

х

х

к

  масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні

  молочні продукти

х

х

2309,1

  сири (крім сирів плавлених)

х

х

2941,3

 

1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників становить 10 і більше осіб.

2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних витрат.

Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону України "Про офіційну статистику" щодо забезпечення гарантій органів державної статистики щодо статистичної конфіденційності.

При використанні статистичної інформації посилання на ГУС обов'язкове
© Головне управління статистики у Сумській області, 2006-2025

Зачекайте, будь-ласка!
Інформація завантажується.