Надходження молочної сировини на перероблення
й отримання з неї молочних продуктів1 у Сумській області
за січень–серпень 2025 року
|
Обсяг надходжень, т |
Середня ціна купівлі2, грн за т |
Кількість продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т |
Загальне надходження молока коров’ячого сирого |
51687,2 |
х |
х |
у тому числі куплено молока коров’ячого сирого |
51245,0 |
х |
х |
частка жиру в молоці, купленому, % |
3,86 |
х |
х |
частка білка в молоці, купленому, % |
3,23 |
х |
х |
Куплено молока коров’ячого у перерахунку на молоко коров’яче базисної жирності 3,4% |
58126,0 |
15173,6 |
х |
Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини |
|||
у тому числі |
|
|
|
молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
х |
х |
к |
вершки (жирністю ≤ 29%) |
х |
х |
к |
вершки (жирністю > 29%) |
х |
х |
к |
молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
х |
х |
к |
молоко згущене |
х |
х |
к |
вершки сухі |
х |
х |
– |
молоко цільне сухе |
х |
х |
– |
молоко частково знежирене сухе |
х |
х |
– |
молоко знежирене сухе |
х |
х |
к |
масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
х |
х |
2309,1 |
сири (крім сирів плавлених) |
х |
х |
2941,3 |
1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників становить 10 і більше осіб.
2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних витрат.
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону України "Про офіційну статистику" щодо забезпечення гарантій органів державної статистики щодо статистичної конфіденційності.