Внесення мінеральних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1 2019 року
у Сумській області
|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених мінеральних добрив |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
881004,75 |
96,5 |
1319158,31 |
145 |
150 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
555458,95 |
97,7 |
958696,32 |
169 |
173 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
150278,20 |
99,1 |
238000,53 |
157 |
158 |
кукурудзу на зерно |
359120,11 |
98,3 |
671105,81 |
184 |
187 |
культури технічні |
309399,85 |
96,2 |
339455,80 |
106 |
110 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
88963,63 |
93,5 |
62757,07 |
66 |
71 |
ріпак і кользу |
12339,03 |
99,5 |
26580,38 |
214 |
215 |
соняшник |
206974,96 |
97,3 |
248197,41 |
117 |
120 |
буряк цукровий |
609,58 |
100,0 |
1404,03 |
230 |
230 |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
к |
к |
к |
к |
к |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
24,00 |
96,4 |
122,72 |
493 |
511 |
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
к – Дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про державну статистику» щодо конфіденційності статистичної інформації.