Внесення мінеральних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1 2018 року
у Сумській області
|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених мінеральних добрив |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
872554,18 |
94,5 |
1216512,70 |
132 |
139 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
532841,75 |
97,5 |
834231,08 |
153 |
157 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
151370,80 |
99,4 |
225871,53 |
148 |
149 |
кукурудзу на зерно |
334963,53 |
98,1 |
565808,48 |
166 |
169 |
культури технічні |
320521,26 |
92,0 |
360892,47 |
104 |
113 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
103877,74 |
81,6 |
85080,41 |
67 |
82 |
ріпак і кользу |
19318,16 |
98,1 |
29040,17 |
148 |
150 |
соняшник |
193565,19 |
98,1 |
235774,23 |
120 |
122 |
буряк цукровий |
2720,17 |
95,7 |
10120,27 |
356 |
372 |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
141,50 |
98,9 |
949,14 |
663 |
671 |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
26,07 |
91,3 |
126,08 |
441 |
484 |
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.